Routebeschrijving Studio 26

Route Studio26 Velp

Larensteinselaan 26-d
6882 CT Velp

Het pand van Studio26 bevindt zich op landgoed Larenstein aan de Larensteinselaan. Wanneer je het parkeerterrein van landgoed Larenstein oprijdt, rijd je rechtdoor tot de t-splitsing voor het gebouw van Helicon mbo-opleidingen. Bij de t-splitsing sla je linksaf; het parkeerterrein van Studio26 bevindt zich aan de rechterkant. Hier kan men gratis parkeren. Ook is het pand goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Buslijn 1, 29
Arnhemse straatweg in Velp, uitstappen halte Nordlaan. Van daaruit bij de stoplichten rechtsaf, de Nordlaan in. Nadat je het spoor over bent gegaan, vind je na de bocht aan de rechterkant het parkeerterrein van landgoed Larenstein. Op het parkeerterrein rechtdoor lopen, bij de t-splitsing linksaf en de eerste rechts. Je loopt nu recht tegen het gebouw van Studio26 aan.

Buslijn 26, 27, 43
Waterstraat in Velp, uitstappen Graaf Gerhardstraat. Van daaruit voor de Shell benzinepomp rechtsaf de Larensteinselaan in. Aan de linkerkant vind je het parkeerterrein van landgoed Larenstein. Op het parkeerterrein rechtdoor lopen, bij de t-splitsing linksaf en de eerste rechts. Je loopt nu recht tegen het gebouw van Studio26 aan.