Nieuwe voorstelling: De god van de slachting

Na alle coronaperikelen, wat leidde tot het annuleren van onze voorstelling Wuivend Graan in 2020, zijn we vol goede moed gestart met de repetities voor onze nieuwe voorstelling De God van de Slachting, een zwarte komedie van Yasmina Reza. De regie is dit keer in handen van Kim  Som.

In De God van de Slachting komen twee echtparen bij elkaar nadat de zoon van het ene stel de zoon van het andere echtpaar met een stok heeft geslagen. De twee stellen zijn vastbesloten deze pijnlijke kwestie als vier volwassenen en beschaafde mensen op te lossen. Het goedbedoelde overleg begint met koffie en  gebak, maar mondt al snel uit in een slagveld van harde woorden en verwijten. Deze gitzwarte komedie laat zien dat ook beschaafde mensen tot extreme handelingen in staat zijn. De schrijfster hanteert vlijmscherpe dialogen die de relatieproblemen van beide stellen haarscherp blootleggen.

Meer info over speeldatum en locatie volgt binnenkort.